Tervetuloa!

Kun luonto päättää lopettaa kaiken, hiljaisuus laskeutuu kaupunkeihin ja vehreys valtaa maan. Ja kaiken sen keskeltä me kissat nousemme, me elämme, me hallitsemme.
Maailma on meidän.

Tervetuloa The Cattening -roolipeliin! Olemme alkusyksystä 2019 perustettu foorumiroolipeli, jonka pelihahmoina toimivat pelin nimen mukaisesti erilaiset kissat. Hahmomme elävät post-apokalyptisessä maailmassa, jonka ihmiset ovat taantuneet takaisin varteenotettaviksi pedoiksi. Luonto on vallannut takaisin ihmisten koskemat alueet, ja kissat ovat nousseet maailman älyllisesti hallitsevaksi lajiksi. Suurin osa pelimaailmamme kissoista kuuluu Yhteisöön, mutta olemassa on kuitenkin myös kulkukissoja, joiden elämä ei ole mitään ruusuilla tanssimista. Ihmisten läsnäolon uhka on aina ilmassa etenkin nyt, kun Yhteisön johtava Neuvosto on tuhoutunut näiden hirveiden petojen toimesta. Vaan miksi näin pääsi käymään? Vastauksen löydät vain pelaamalla!

Perinteisen tarinapohjaisen roolipelaamisen lisäksi olemme ottaneet peliimme elementtejä Dungeons and Dragons -tyylisistä pöytäroolipeleistä. Hahmoillamme on omat hahmotyyppinsä – kuten soturi tai druidi – ja heidän ominaisuuspisteensä kertovat, millaisilla alueilla he ovat hyviä ja missä vähän heikompia. Hahmomme voivat opetella peleissä erilaisia taitoja, jotka auttavat heitä selviämään maailmassa ja eteen tulevissa koitoksissa. Käytämme ahkerasti foorumin noppa-pluginia muun muassa erilaisten kätköjen etsimisessä, mahdollisissa konfliktitilanteissa ja ihan muuten vain huvikseen.

Perinteisten hahmojen välisten suhdekiemuroinnin ja hahmojen kehityksen lisäksi pelinjohto pyrkii elähdyttämään peliä erilaisilla aktiviteeteilla, joita voivat olla muun muassa eventit, erilaiset noutotehtävät tai vaikka säämullistukset. Jokaiselle siis löytynee jotakin mielenkiintoista tekemistä!

Pelinjohdolle pelaajien viihtyvyys on erittäin tärkeää, ja pyrimme pitämään ilmapiirin miellyttävänä kaikille. Jos tämä pieni esittelypätkä sai sinut kiinnostumaan, olet enemmän kuin tervetullut liittymään mukaan!
Foorumi toimii parhaiten tietokoneella, vaikka olemme tehneet kaikkemme myös mobiilinäkyvyyden eteen.


Viiksekkäin terveisin
Pelinjohtaja Tintti & hänen Avustajapelaajansa

Linkit

Linkinvaihto


Linkkibannerit


Terveisiä?

Haluatko jättää terveisiä The Catteningin ylläpidolle ja pelaajille tai vaikka kysyä jotakin? Suuntaa tästä vieraskirjaan!